23.07.2019

Evde Yapılabileceğiniz Kolay ve Lezzetli Yemekler

Çalışanlar, öğrenciler, ev hanımları; biliyoruz ki hepinizin ortak problemi, lezzetli ve aynı zamanda kolay yemek tariflerinin, oldukça az oluşu.

Çalışanlar, öğrenciler, ev hanımları; biliyoruz ki hepinizin ortak problemi, lezzetli ve aynı zamanda kolay yemek tariflerinin, oldukça az oluşu. İşten ya da dersten çıkıp eve döndüğünüzde, tek yapmak istediğiniz dinlenmek. Bu durum da önemli öğünleri geçiştirmenize neden oluyor. Fakat bu yazımızda sizlerle paylaşacağımız yemek tarifleriyle, hem zamandan tasarruf edecek hem de besleyici öğünler hazırlayabileceksiniz. Havalı ve saatler almış gibi görünen sunumlar da cabası.

Taze asma yaprağı salatasının mayhoş aroması ve Pınar İllaki Kasap Köfte'nin ekmek eklenmeden hazırlanmış özel formülü… Hafifliği ile yaza damgasını vuracak bir lezzet şöleni!

Asma Yaprağı Salatası ve Dana Kasap Köfte

İlk tarifimiz, 20 dk. gibi kısa bir sürede hazırlanıyor, tadı ise akıllardan çıkmayacak türde. Asma yapraklarının mayhoş aromasına, Pınar Kasap Köfte’nin eşlik ettiği yemeğimiz, hafif ve lezzetli tarif olduğu için damakları şenlendirecek. Yaz boyunca her acıktığınızda, aklınıza önce Asma Yaprağı Salatası ve Dana Kasap Köfte gelecek!

Sevgililer Günü'nde uzun uzun börekler açmak yerine siz ona kalbinizi açın yeter, gerisini fırında çıtır çıtır olmuş Sebzeli Beşamelli Milföy halleder.😉

Sebzeli Beşamelli Milföy

Bir börek düşünün; çıtır çıtır, bol sebzeli ve 30 dk. gibi kısa bir sürede yapılıyor, beşamel sosuyla da taçlanıyor. Nasıl mı? Hemen anlatalım… Pınar Milföylerinizi alın, sebzelerinizi seçin, beşamel sos ve sebzelerden milföylere dolgu yapın. Son olarak fırında 15-20 dk. pişirin ve yemeğiniz hazır. Bu pratik milföy tarifi sayesinde artık yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Tüm aile bir araya geldiğine, Pınar Fish Finger ve Kaparili Tartar Sos da yılbaşı sofrasındaki yerini aldığına göre başlasın keyif ve eğlence! Pınar Fish Finger'ın çıtır çıtır lezzeti kaparili tartar sosa çok yakışacak, yeni yıl akşamı tüm aile bu lezzete bayılacak.😍

Fish Finger ve Kaparili Tartar Sos

Keyifli bir yaz gününde, dostlarla yenen akşam yemeğinin yerini hiçbir şey tutamaz. Hele bir de masada lezzetli atıştırmalıklar ve yemekler varsa… Sıradaki tarifimiz, tam olarak böyle bir gün için. Önce Pınar Fish Finger’i pişiriyor, ardından kornişon turşu, taze soğan, dereotu ve mayonezden kapari sosumuzu hazırlıyoruz. Bu ikiliyi de birlikte servis ediyoruz. Afiyet olsun!

Bu Yazıyı Paylaş
Diğer Lezzet Bilgileri

Sağlıklı yaşam, dengeli ve sağlıklı beslenmeye dair daha fazla bilgi için diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz.